Inschrijvingen

Corona zorgt ervoor dat onze normale manier van werken verstoord wordt. Onze traditionele opendeurdagen zullen niet kunnen doorgaan. Ook infomomenten op school zijn op dit moment niet mogelijk. Daarom zijn we heel hard aan het werk om zoveel mogelijk informatie digitaal te verzamelen.

Voor onze nieuwe aanmeldingen, inschrijvingen en rondleidingen voor het schooljaar 2021-2022 zijn we gebonden aan wettelijke termijnen en afspraken binnen ons onderwijsgebied:

  • Voor onze nieuwe eerstejaars, zowel 1A als 1B, starten we met een voorrangsperiode vanaf 15 maart tot 1 april. Enkel indicator-leerlingen (de leerling krijgt een schooltoelage of de mama heeft geen diploma secundair onderwijs), kinderen van personeelsleden of broers en zussen van reeds ingeschreven leerlingen kunnen zich dan aanmelden.
  • De inschrijvingen voor alle andere leerlingen starten vanaf 19 april. Individuele rondleidingen op afspraak zijn mogelijk vanaf 1 maart.

Er zijn 22 plaatsen in 1B, 225 plaatsen in 1A. We vragen uitdrukkelijk om u voor 10 juli aan te melden.

Wie vragen heeft bij het invullen van het formulier kan contact opnemen met de school tussen 8u30 en 17u30 (0497 49 56 30).