Opendeurdag

Beste

Onze voorziene opendeurdag van vrijdag 24 april kan niet doorgaan. Op dit moment is het niet duidelijk of we dit schooljaar nog een opendeurdag zullen mogen inrichten. We houden u via onze website en Facebookpagina op de hoogte van zodra we daar duidelijkheid over hebben.

Hier vindt u alvast onze brochure voor de eerste graad.

Brochure

Inschrijvingen mochten sowieso maar starten vanaf 24 april 2020. Ook hier is niet duidelijk vanaf  wanneer we nu zullen kunnen inschrijven. Waarschijnlijk zal dit maar vanaf eind mei zijn. Voor het eerste leerjaar A is er geen capaciteit bepaald en kan er dus onbeperkt ingeschreven worden. Wel vragen we om dit voor 10 juli te doen. We houden u eveneens via de website en de Facebookpagina op de hoogte.

Voor 1B is er een capaciteit bepaald en geldt momenteel een voorrangsperiode voor leerlingen die een broer/zus op school hebben zitten of wiens ouders op school werken. Ook kinderen met een schooltoelage en kinderen wiens mama geen secundair diploma heeft, kunnen gebruik maken van de voorrangsperiode. U kan zich telefonisch aanmelden (0497 49 56 30) of per mail filip.santens@sccg.be. De voorrangsperiode loopt af van zodra we gewoon mogen binnen inschrijven (waarschijnlijk vanaf eind mei dus).

Naar analogie met de voorbije jaren voorzien we echter ook voor 1B weinig problemen als u zich voor 10 juli inschrijft.

Wie vragen heeft of meer inlichtingen wenst kan terecht op het hierboven vermeld telefoonnummer en mailadres. U kan ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

De directie

Interesse of vragen omtrent een mogelijke inschrijving in het
Sint-Catharinacollege?

Latijn voor beginners door Brecht Van Den Bossche