Afdelingen
ASO - BSO - TSO
Méér dan een school

Home

Inschrijvingen, rondleidingen en opendeurdagen schooljaar 2020-2021
 
Corona😷 zorgt ervoor dat onze normale manier van werken verstoord wordt. Onze traditionele 📣opendeurdagen, dit jaar voorzien op vrijdag 23 april en zondag 6 juni, zullen niet kunnen doorgaan. Ook ℹ️ infomomenten op school zijn op dit moment niet mogelijk.
Daarom zijn we heel hard aan het werk om zoveel mogelijk informatie digitaal te verzamelen. Binnenkort zal u hier op onze website een themapagina vinden met alle info. Intussen kan u al een aantal filmpjes bekijken. Ook de lessentabellen voor volgend schooljaar worden eerstdaags aangepast.
Voor onze nieuwe aanmeldingen, inschrijvingen en rondleidingen voor het schooljaar 2021-2022 zijn we gebonden aan wettelijke termijnen en afspraken binnen ons onderwijsgebied.
Voor onze nieuwe eerstejaars, zowel 1A als 1B, starten we met een voorrangsperiode vanaf 15 maart tot 1 april. Enkel indicator-leerlingen (de leerling krijgt een schooltoelage of de mama heeft geen diploma secundair onderwijs), kinderen van personeelsleden of broers en zussen van reeds ingeschreven leerlingen kunnen zich dan aanmelden.
De eigenlijke inschrijvingen✏️ starten vanaf 19 april. Individuele rondleidingen op afspraak zullen mogelijk zijn. Meer info volgt op onze website.
 
Er zijn 22 plaatsen in 1B, 225 plaatsen in 1A. Dit schooljaar hebben we 22 leerlingen in 1B en 208 in 1A. We vragen uitdrukkelijk om u voor 10 juli aan te melden.😁

Sint-Catharinacollege, méér dan een school